Betaalmethoden

Betaalmethoden HechtdraadWinkel:

  • iDeal 
  • Paypal 
  • Credit Cards 
  • Overschrijving met vooraf betalen, bijvoorbeeld met Plink 
  • Achteraf Betalen met Afterpay  - Na bezorging: Afterpay stuurt de factuur naar de klant, de klant betaalt aan Afterpay conform de betaalcondities van Afterpay. B2B limiet: €1000 (onder voorbehoud van goedkeuring door Afterpay)
  • Achteraf Betalen met Billink  - Na bezorging: Billink stuurt de factuur naar de klant, de klant betaalt aan Billink conform de betaalcondities van Billink. B2B limiet: €5000 (onder voorbehoud van goedkeuring door Billink)

Bankgegevens HechtdraadWinkel.nl:

IBAN: NL19ABNA0401842797
BIC/SWIFT: ABNANL2A
Gebruik bij uw overboeking altijd het ordernummer of factuurnummer als referentie.


ACHTERAF BETALEN MET FACTORING PARTNERS ZOALS AFTERPAY of BILLINK

De factoring partner voert voor HechtdraadWinkel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van de factoring partner via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. De klant ontvangt de factuur pas nadat de bestelling geleverd is.

De factoring partner voert voor HechtdraadWinkel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van de factoring partner via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert de factoring partner een gegevenscontrole uit. De factoring partner hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. *E.e.a. na goedkeuring.

Betaalmethoden voor bestellingen van buiten Nederland:
iDeal 
Belfius 
Vooruitbetalen per bank
Sofortbanking 
MisterCash 
Bancontact 
Credit Cards 
Achteraf met AfterPay/Billink (België)

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »